fbpx

news411

22. května 2015 pro vás pořádáme v Parkhotelu Hluboká nad Vltavou již 3. ročník úspěšné Konference firemního vzdělávání. Spustili jsme web konference.jazz-com.cz, který bude průběžně doplňován o další informace.

Ústřední téma letošní konference zní „Interkulturní komunikace v nadnárodních společnostech“ a malá ochutnávka již zazněla s velkým ohlasem na loňském květnovém ročníku od Mgr. Michala Šustáka.
Přednášek se i letos ujmou renomovaní představitelé významných firem a diplomatických kruhů a předají vám své dlouholeté zkušenosti v oblasti komunikace s různými národnostmi.
Ke zkušenostem připojí praktické příklady a rady, jak podpořit hladký průběh setkání i úspěšnou dlouhodobou spolupráci s příslušníkem jiné národnosti. V příjemném prostředí Parkhotelu v Hluboké nad Vltavou přivítáme i několik čestných hostů, jejichž jména se dozvíte z našeho nového webu. V předchozích newsletterech jsme již krátce představili první dva přednášející Mgr. Michala Šustáka, MBA, HR managera firmy Engel strojírenská a Ing. Vratislava Kulhánka, všem známého především z firem Robert Bosch a Škoda Auto, Mladá Boleslav.
S dalšími vás seznámíme ať už na našem webu, tak v našem pravidelném newsletteru.
Přihlášky na konferenci bude možné zasílat prostřednictvím webu nebo se přihlaste už dnes na mailu info@jazz-com.cz, nebo na telefonu 387 965 907.
Těšíme se na vás 22. května v Hluboké nad Vltavou. Užijte si s námi zajímavý den a připravte se na své další úspěšné setkání s cizincem.