fbpx
Pokud nevíme k čemu AI slouží a jak ji můžeme využít, těžko to pro nás může být někdy řešením.

Vstup do světa Generativní AI a získej praktické dovednosti, které tobě i kolegům pomohou posunout firemní procesy kupředu.

Generativní umělá inteligence už nyní revolučním způsobem mění výrobu, a proto bych tě ráda dnes pozvala již na druhý workshop s názvem “Generativní AI ve výrobní praxi“, který se uskuteční 20. listopadu 2024 v krásném prostředí Knížecího dvora v centru Hluboké nad Vltavou.

Workshop je výjimečnou příležitostí, jak získat praktické dovednosti v práci s generativní  umělou inteligencí, a zorientovat se společně s lektory v konkrétních oblastech, kde byste mohli ve firmě AI využít a co vám přinese.

Termín: 20. listopadu 2024

Místo: Knížecí dvůr, Hluboká nad Vltavou

Lektoři a moderátoři: Miroslav Marek a Jakub Szlaur

“Umělá inteligence není budoucnost, je to současnost. Čas na změnu je teď.”
Elon Musk

Na našem workshopu se dozvíš:

  • Jak generativní AI automatizuje složité výrobní procesy.
  • Jak optimalizovat výrobu a minimalizovat chyby pomocí prediktivní analýzy.
  • Jak efektivně analyzovat velká data z výrobního procesu a implementovat inovativní řešení.

AI určitě nevyřeší vše a je možné, že pro tebe její zavedení nyní ještě není aktuální. Ovšem pokud máš konkrétní představu, jak funguje, a v čem může usnadnit procesy ve firmě, můžeš se pro AI řešení rozhodnout. Pokud představu nemáš, těžko se pro ni můžeš rozhodnout.

workshop Vyjednávání

Pro koho je workshop určen?

Workshop je ideální pro manažery, vedoucí výroby, procesní inženýry, inovační manažery, IT specialisty, datové analytiky, majitele firem a podnikatele. Je určen všem, kdo chtějí porozumět praktickému využití generativní AI a objevit nové příležitosti pro inovace ve výrobě.

Dva příklady využití AI v praxi v číslech.

Uvádím zde jen dva příklady, o další se podělí lektoři přímo na workshopu.
Myslím, že lektorská kombinace zkušeného manažera z oblasti výroby a mladého vývojáře ti umožní ujasnit si, kde a jak může generativní AI zajistit náskok a konkurenceschopnost i ve tvé firmě.

Firma Siemens využila generativní AI k optimalizaci designu produktů a výrobních procesů. Díky této technologii snížili spotřebu materiálů o 20 % a čas vývoje prototypů se zkrátil o 50 %. Použili algoritmy AI pro simulace, které umožnily testovat různé designy rychleji než kdykoli předtím.

V oblasti letectví Boeing implementoval AI pro optimalizaci dodavatelského řetězce. Díky tomu dokázali snížit náklady na logistiku o 25 % a zrychlit výrobní cyklus o 30 %. Generativní AI jim umožnila předvídat problémy a optimalizovat plánování výroby, což vedlo k vyšší přesnosti dodávek a snížení výpadků ve výrobě.

„Když přijdeme do firmy řešit otázky digitalizace a automatizace, často narazíme na to, že data sice sbírají a mají jich dost, jen se nedají dost dobře pro daný účel využít. Je tedy důležité vědět jaká data sbírat a jak.“
Miroslav Marek

Jak ti může AI usnadnit život ve firemní a výrobní praxi.

Pravděpodobně by to byly kilometry příkladů, nicméně uvádím alespoň 6 inspiračních tipů:

  1. Neboj se automatizace drobných úkolů: Začni s malými kroky, jako je optimalizace skladových zásob nebo plánování výrobních procesů pomocí AI. Postupné zavádění AI přinese postupně větší výsledky.
  2. Uč se z dat: AI není jen o automatizaci, ale o lepším pochopení dat. AI dokáže analyzovat obrovská množství dat a najít v nich vzory a souvislosti, kterých by si člověk sám nevšiml.
  3. Spolupráce lidí a AI: AI nenahrazuje lidi, ale zefektivňuje jejich práci. Kombinace lidského úsudku a strojové inteligence vede k inovativním řešením.
  4. Nepodceňuj přehled nad daty: Díky generativní AI můžete získat okamžitý přístup k přehledným analýzám dat, což usnadňuje rozhodování v reálném čase.
  5. Předvídej údržbu: AI může sledovat výkonnost vašich strojů a předpovídat poruchy. Zamezte ve firmě neplánovaným výpadkům a snižte náklady na opravy.
  6. Zajisti vyšší bezpečnost: AI může také detekovat nebezpečné pracovní podmínky a zvyšovat bezpečnost ve výrobním prostředí.

Co se naučíš?

  • Praktické způsoby, jak zavést AI do svého výrobního provozu.
  • Jak integrovat generativní AI s vašimi současnými systémy.
  • Jak identifikovat oblasti, kde AI přináší největší hodnotu.

Registruj se zde a získejte konkurenční výhodu. AI už je zde a její vývoj je raketový.

Přijď se dozvědět a ujasnit si, jak může generativní AI sloužit ve vaší firmě.

Kouzlo úspěchu celodenních kurzů angličtiny

K tomu, abych se s tebou dnes podělila o další zkušenost a třeba ti i pomohla v rozhodování, mě přivedl úspěch našich mladých angličtinářů. I přesto, že s námi mají angličtinu jen jednu sobotu v měsíci, dokázali se připravit s našimi lektorkami na poměrně náročné...

Co přinesl naprosto výjimečný workshop vedený naším nejlepším krizovým manažerem, Václavem Novákem

Zjistěte, jak probíhal exkluzivní workshop vedený Václavem Novákem na téma strategického řízení v byznysu. Přinášíme vám klíčové myšlenky a doporučení pro úspěch v roce 2024.

Novinky vzdělávacího a jazykového centra jazz-com

Objevte novinky z jazykového a vzdělávacího centra jazz-com na Hluboké. Připravili jsme pro vás podzimní jazykové kurzy angličtiny a němčiny, teambuildingy a Manažerskou akademii. Přihlaste se nyní!

jazz-com s.r.o.
vzdělávací a jazykové centrum

Knížecí dvůr, nám. Čsl. armády 26,
373 41 Hluboká nad Vltavou

Email: info@jazz-com.cz
Telefon: 607 724 625