fbpx

Myslím, že stejně jako já vyjednáváš každý den, ať už v práci nebo v soukromí. Chceš vyjednat lepší podmínky s obchodním partnerem, přesvědčit kolegu o lepším řešení, nebo se domluvit s rodinou na společném programu.
Jak často se ti ale stává, že odcházíš s pocitem, že jsi mohl/a dosáhnout víc, nebo se domluvit lépe?

Náš workshop „Úspěšné vyjednávání v obtížných situacích – dle pravidel“ ti ukáže, jak těchto situací využít naplno a najít řešení, se kterým budou spokojeny obě strany.

  • Kdy: 24. října 2024

  • Kde: Knížecí dvůr, Hluboká nad Vltavou

  • Vede: Ing. Hana Kořínková

“Správné vyjednávání je klíč k úspěchu a harmonii.”

Pro koho je workshop určen?

Tento kurz je ideální pro všechny, kdo chtějí zlepšit své vyjednávací dovednosti. Pro všechny, kdo chtějí dosahovat lepších výsledků a zároveň být spokojeni s dobrým řešením pro obě strany. Ocení ho především:

  • Manažeři a vedoucí týmů: Vyjednávání o zdrojích, prioritách a cílech.
  • Obchodníci: Uzavírání smluv a domlouvání podmínek s klienty.
  • HR specialisté: Vyjednávání o pracovních podmínkách a platu.
  • Projektoví manažeři: Koordinace termínů, rozpočtů a týmů.

Zkušenosti účastníků našeho workshopu

„Naučil jsem se zvládnout obavy před důležitým jednáním s klíčovým zákazníkem a připravit si argumenty pro několik scénářů.“

Marek D.

„Díky kurzu jsem zjistil, jak lépe naslouchat členům svému týmu, když jsme měli nejasnosti v rozdělení úkolů. Nakonec jsme našli řešení, které vyhovovalo všem.“

Pavel M.

„Kurz mi pomohl získat odvahu při vyjednávání s dodavatelem. Místo obav z odmítnutí jsem se soustředila na to, co je pro nás obě strany výhodné. Zaměřila jsem se na dlouhodobou spolupráci a získala jsem lepší podmínky.“

Lenka T.

„Naučil jsem se, jak kolegům předat část práce, aniž by měli pocit, že je přetěžuji a sám si ulevuji. Dokázal jsem jim vysvětlit, jak je jejich práce důležitá pro nás všechny a bez delegování to nejde.“

Martin K.

„Workshop mi pomohl zlepšit komunikaci mezi odděleními. Při společných projektech jsme často řešili nejasnosti, lépe zvládám vést diskusi a dojít ke společnému řešení.“

Jana V.

Umělá inteligence

Co ti tedy kurz přinese?

  • Získáš kontrolu nad emocemi: Naučíš se, jak zůstat klidný/á a soustředěný/á i v náročných situacích.
  • Naučíš se naslouchat: Skvělý vyjednavač je také skvělý posluchač. Pochopíš, jak správně naslouchat a klást otázky, které ti pomohou získat nad situací kontrolu.
  • Získáš dovednosti na celý život: Jednoduché, ale účinné techniky, které tě naučíme, budeš moci využít každý den – v práci, doma i mezi přáteli.
  • Zvládneš i obtížené situace: Naučíš se, jak zůstat klidný/á a efektivně reagovat, i když tě protistrana zkouší dostat do kouta.

Bonus k workshopu aneb „Absolvoval/a jsem školení a vím, co dál…“

Je skvělé absolvovat workshop, jen se někdy stává, že zůstane u jeho absolvování a v praxi nic nezměníme.
Výše jsem uvedla několik našich účastníků, kteří zkušenosti z kurzu obratem využili. A aby jich bylo co nejvíce, nabízíme ke kurzu ještě skvělý bonus.
30 minut individuálního online koučinkus podrobnou zpětnou vazbou a doporučeními na míru. Termín a další detaily domluvíme přímo na workshopu.

Celodenní workshop vede Hana Kořínková

Celodenní workshop vede Hana Kořínková

Zkušená lektorka a konzultantka s mnohaletými manažerskými zkušenostmi ve společnosti E.ON, kde tři roky vedla tým Risk managementu a zastávala roli Compliance Officera. Později se věnovala zavádění principů lean managementu, v obchodním týmu měla na starosti inovace a řízení celého produktového portfolia. Přináší do vyjednávacích dovedností unikátní kombinaci teorie a praxe, kterou podtrhuje svým vzděláním v oblasti ekonomie a mezinárodně uznávanou certifikací kouče podle standardů ICF. Navíc její zkušenosti s improvizačním divadlem ti ukážou, jak být flexibilní a rychle reagovat i v těch nejméně očekávaných situacích.

Kapacita je omezená

Workshop má omezený počet míst, abychom mohli zajistit individuální přístup a maximální přínos pro každého účastníka.

Nezmeškej tuto příležitost a posuň společně s námi své vyjednávací dovednosti ve všech oblastech na novou úroveň.

Kouzlo úspěchu celodenních kurzů angličtiny

K tomu, abych se s tebou dnes podělila o další zkušenost a třeba ti i pomohla v rozhodování, mě přivedl úspěch našich mladých angličtinářů. I přesto, že s námi mají angličtinu jen jednu sobotu v měsíci, dokázali se připravit s našimi lektorkami na poměrně náročné...

Co přinesl naprosto výjimečný workshop vedený naším nejlepším krizovým manažerem, Václavem Novákem

Zjistěte, jak probíhal exkluzivní workshop vedený Václavem Novákem na téma strategického řízení v byznysu. Přinášíme vám klíčové myšlenky a doporučení pro úspěch v roce 2024.

Novinky vzdělávacího a jazykového centra jazz-com

Objevte novinky z jazykového a vzdělávacího centra jazz-com na Hluboké. Připravili jsme pro vás podzimní jazykové kurzy angličtiny a němčiny, teambuildingy a Manažerskou akademii. Přihlaste se nyní!