fbpx

Vrcholem 9. ročníku Konference Management, znalosti a praxe, která se koná 20. května 2022, v Parkhotelu v Hluboké nad Vltavou, je panelová diskuze.

Proč je vrcholem konference?

Po přednáškách a krátké přestávce mají slovo všichni přednášející. Posadí se před publikum do svých horkých křesel a ty jim můžeš položit otázky, které tě během konference napadly. Určitě doporučuji zapisovat si do bločků na stolech průběžně otázky během jednotlivých vystoupení. My je buď vybereme a předáme před diskuzí přednášejícím, nebo je sám/a položíš. Je to na tobě.

Mimořádný host letošní panelové diskuze

V letošním roce nově rozšíříme tým přednášejících na horkých křeslech a do panelové diskuze přizveme i čestného hosta konference. Naším hostem je osobnost českého byznysu, pan Václav Novák, který sám v předchozích ročnících vystoupil jako přednášející a do diskuze přispěje svými bohatými zkušenostmi i přehledem o dění u nás i v zahraniční. Otázky si tedy můžete připravit i pro něj.

„Miluji diskusi. Neočekávám od nikoho, že bude jen sedět a souhlasit se mnou.“
Margaret Thatcher

manažer

Václav Novák

Časopis Forbes ho označil za nejslavnějšího českého krizového manažera.
Na přelomu tisíciletí zachraňoval ocelářské Vítkovice, později pomáhal restrukturalizovat ČSA a vedl krizové financování Setuza. Vedle dalších nemalých úspěchů v roce 2019 prodal společnost Technistone za více než miliardu korun a stal se učitelem v důchodu s penzí kolem 30 tisíc a váženým členem Nadačního fondu Neuron.

workshop MANAŽERSKÉ ÚČETNICTVÍ  JAKO NÁSTROJ ZVYŠOVÁNÍ  FIREMNÍ VÝKONNOSTI

Vyhrazený čas

Panelovou diskuzi jsme poprvé a na zkoušku zařadili do programu konference na 5. ročníku a s každým ročníkem ji prodlužujeme. Na letošní konferenci jí věnujeme celých krásných 60min. Na první pohled se to zdá dost a nespočet otázek bude zodpovězeno a mnoho aktuálních témat prodiskutováno. Nicméně již nyní víme, že diskuze přinese další otázky. Proto můžeš počítat s tím, že po ukončení diskuze a samotné konference ještě zůstáváme v sále a u kávy můžeš pokračovat v neformálních rozhovorech s ostatními účastníky i přednášejícími. Ostatně již v době renesance byla diskuze považována za nejlepší možný způsob jak hledat pravdu a zároveň se něčemu naučit. Věřím, že této možnosti všichni rádi využijeme.

Zvládni vyjednávání s klidem a sebevědomím

Naučte se efektivně vyjednávat i v obtížných situacích s naším praktickým workshopem. Získejte sebevědomí, klid a techniky, které vám pomohou dosáhnout win-win řešení. Přihlaste se ještě dnes

Kouzlo úspěchu celodenních kurzů angličtiny

K tomu, abych se s tebou dnes podělila o další zkušenost a třeba ti i pomohla v rozhodování, mě přivedl úspěch našich mladých angličtinářů. I přesto, že s námi mají angličtinu jen jednu sobotu v měsíci, dokázali se připravit s našimi lektorkami na poměrně náročné...

Co přinesl naprosto výjimečný workshop vedený naším nejlepším krizovým manažerem, Václavem Novákem

Zjistěte, jak probíhal exkluzivní workshop vedený Václavem Novákem na téma strategického řízení v byznysu. Přinášíme vám klíčové myšlenky a doporučení pro úspěch v roce 2024.