fbpx

Pokud jsi v situaci, že nemluvíš anglicky nebo německy tak často, nebo tak intenzivně jako dříve, určitě vnímáš, že tvoje jazyková jistota klesá. Ať už je to tvůj pocit, nebo skutečnost. Možná už jsi i hledal/a řešení, jak svůj jazyk znovu nastartovat a udržet, ale pak najednou nebyl čas. Nebo se objevily jiné priority, nebo daná forma prostě nezafungovala. A já dnes přicházím s dobrou zprávou. Jedno skvělé a jednoduché řešení bych pro tebe měla. A ověřilo ho už mnoho našich studentů.

Proč se jazyk zapomíná

Zcela jednoduše řečeno, protože se nepoužívá. Angličtinu a každý cizí jazyk je třeba aktivně používat, jinak se ztrácí jazykové sebevědomí, slovní zásoba, správné fráze i gramatika. To je jasný fakt a přes to nejede vlak. Nic nového? Tak proč to tolik z nás dopustí? Přitom je často velmi snadné se ztrátě jazyka vyhnout. Kámen úrazu je asi v tom, že ne vždy víš, jak na to.

Ranní jazykový rituál nyní pro všechny

Co je to báječné řešení? Dvojjazyčné fráze v sms do tvého telefonu. Každé ráno dostaneš do svého mobilu anglickou nebo německou frázi s českým překladem. Je to takový pravidelný jazykový minikurz, který zvládne každý a stal se velmi oblíbeným bonusem našich specializovaných kurzů. Určitě i proto fráze nadále posíláme účastníkům našich intenzivních programů, i když už intenzivní programy ukončili a určitě i proto se na nás obrací naši studenti, zda bychom jim fráze posílali, i když mají vyšší jazykovou úroveň.

Co ti přinesou pravidelné fráze do telefonu

  • Každý den na svém jazyce zapracuješ a zároveň fráze bez problému zařadíš do nabitého každodenního programu.
  • Příjemně se motivuješ do nového dne tím, že už jsi pro sebe něco udělal/a.
  • Pravidelnou spokojenost zařídíme my. Tento úkol si můžeš odškrtnout.

Nestačí? Další tipy ti sdělí v živém rozhovoru Lenka Vohradníková, oblastní ředitelka kanceláře JHK v Českých Budějovicích, která rituál sms frází velmi oceňuje a podělí se o svou zkušenost.
Naprostá novinka. Nyní se o dvojjazyčné fráze můžeš přihlásit i ty, pokud chceš svou angličtinu nebo němčinu opět posílit. Neztrať svůj jazyk a přihlas se o své sms fráze.
V dalším newsletteru se dozvíte, jak účinně pracovat s sms dvojjazyčnými frázemi.

Příběhy – tvůj klíč k mistrovství v jazyce

Zlepši svou jazykovou úroveň čtením příběhů v angličtině, španělštině nebo francouzštině. Objev zjednodušenou četbu a efektivní metody učení s našimi tipy a radami. Ideální pro začátečníky i pokročilé. Vyzkoušeno na našich studentech!

Staňte se mistrem prezentace

“Zlepšete své prezentační dovednosti v angličtině s naším intenzivním kurzem. Naučte se, jak efektivně komunikovat, zaujmout publikum a zvýšit svou sebejistotu při veřejných vystoupeních.

Zvládni mistrovství moderního zákaznického servisu v prázdninovém workshopu Manažerské akademie

Připoj se k workshopu “Mistrovství moderního zákaznického servisu” 21. srpna 2024 v Knížecím dvoře, Hluboká nad Vltavou. Získej tipy a techniky pro efektivní komunikaci se zákazníky od Jany Streichsbierové. Registruj se dnes a zlepši své dovednosti v péči o zákazníky.