fbpx
“Tradice, zkušenost, odpovědnost a osobní přístup k zákazníkovi. To jsou základní prvky, na kterých se naše firma zakládá.” prohlásil při našem rozhovoru Milan Kostečka, zakladatel a majitel jihočeské společnosti Kostečka Group spol. s.r.o., která vznikla v roce 1991 a stala se ve svém oboru významným hráčem nejen na českém trhu. Firma, která vznikla na jednom člověku, pak povyrostla na deset, aby už v roce 1997 pod hlavičkou Milana Kostečky pracovalo padesát lidí. Majitel mohl přistoupit k velkým investicím a postavil halu na výrobu tepelných čerpadel, se kterými tenkrát předběhl dobu, a dnes se ukazuje, že to byla správná volba. “Samozřejmě to nebylo vždy jednoduché. První velkou krizí jsme si prošli v devadesátých letech, kdy se přehřála ekonomika, další pak po roce 2008 a uvidíme, co vše s sebou ještě přinese tato neklidná doba.” komentoval s lehkým úsměvem zakladatel velešínské firmy, která se specializuje na klimatizace a tepelná čerpadla.

Setkáme se v květnu na Hluboké

Dá se úspěšná firma postavit na zmíněných základních kamenech jako je “Tradice, zkušenost, odpovědnost a osobní přístup k zákazníkovi? Co vše je ještě třeba k vybudování globální úspěšné firmy, kterou krátce po revoluci založil na jihu Čech mladý inženýr?

Odpovědi na tyto otázky zazní

21. května 2021 na 8. ročníku konference Management, znalosti a praxe, který se bude konat v příjemném prostředí Parkhotelu na Hluboké, kde vedle dalších vážených přednášejících vystoupí i pan Milan Kostečka a podělí se s námi o své bohaté zkušenosti.

Podtitul 8. ročníku konference zní:

„Co vše by měl zvládnout moderní manažer, aby obstál v globálním světě“

a já dodávám, že všichni přednášející jistě okoření svá vystoupení komentářem aktuální situace v Čechách i ve světě.

A na jaké další přednášející se 21. května 2021 můžeme těšit?

Pan Jaroslav Řasa se s námi ve své přednášce “Základní pilíře stabilní společnosti pro období krize a změn” podělí o to, jak nastavit firmu, aby bez větších šrámů zvládla i náročné období krize a co je třeba udělat, aby měla firma šanci dlouhodobě uspět ve světě, který se od základů mění.

Na každém příběhu je důležitější konec než začátek” říká pan Václav Novák a ve své přednášce se bude zabývat více než aktuálním tématem gigantických změn ve společnosti a nabídne řešení, jak postupovat v době, kdy se firmě úplně nedaří.

Pan Stanislav Martinec, ve svém vystoupení otevře svou “firemní kuchyni” a podělí se s námi o to, jak vidí “Řízení firmy v době krize a trvalých změn.“

Poděkování partnerům konference

Velmi ráda bych poděkovala partnerům naší konference, kteří se rozhodli podpořit následující ročník 2021. Kromě toho, že je tento ročník dlouho očekávaný, bude rozhodně netradiční a kromě skvělých přednášejících na něm potkáš mnoho zajímavých hostů v publiku. Nenech si ujít setkání se zajímavými osobnostmi světa byznysu a objednej si svou vstupenku již nyní.

Vstupenky zakoupené v předchozích období jsou automaticky platné pro termín 21. května 2021.

Setkej se s těmi nejlepšími na konferenci Management, znalosti a praxe 21. května 2021 v Parkhotelu v Hluboké nad Vltavou.

Zvládni vyjednávání s klidem a sebevědomím

Naučte se efektivně vyjednávat i v obtížných situacích s naším praktickým workshopem. Získejte sebevědomí, klid a techniky, které vám pomohou dosáhnout win-win řešení. Přihlaste se ještě dnes

Kouzlo úspěchu celodenních kurzů angličtiny

K tomu, abych se s tebou dnes podělila o další zkušenost a třeba ti i pomohla v rozhodování, mě přivedl úspěch našich mladých angličtinářů. I přesto, že s námi mají angličtinu jen jednu sobotu v měsíci, dokázali se připravit s našimi lektorkami na poměrně náročné...

Co přinesl naprosto výjimečný workshop vedený naším nejlepším krizovým manažerem, Václavem Novákem

Zjistěte, jak probíhal exkluzivní workshop vedený Václavem Novákem na téma strategického řízení v byznysu. Přinášíme vám klíčové myšlenky a doporučení pro úspěch v roce 2024.