fbpx
Změnu HR role na roli HR Business partnera považujeme se zkušenou HR manažerkou Kateřinou Decknerovou za jednu z klíčových podmínek pro úspěch každé společnosti, a to nejen v současné, ale v každé době. Proto jsme se rozhodly připravit workshop právě na toto téma. Společně probereme HR v roli strategického partnera vedení, který může nejen usnadnit náročnou situaci ve firmě, ale pomůže uspět i tam, kde se momentálně nedaří.

Co dalšího je na programu workshopu?

Prověříte fungování HR v kontextu celé firmy. Projdete životní cyklus zaměstnance, zjistíte, jak funguje byznys, proč jsou kromě KPI důležité hodnoty a firemní kultura a jak do práce s lidmi zapojit manažery. Získáte návod, jak propojit svět HR s byznysem vaší firmy. Zjistíte, jakou zvolit strategii a jak si nastavit cíle, abyste byli úspěšní a zaměstnanci spokojení. Propojíme to, co už znáte, s procesním přístupem. Jednoduše, srozumitelně, prakticky.

Praktický nácvik a plán realizace

Manuál HR 4.0 / I. je základním modulem, ve kterém ukotvíme roli HR v byznysu nové doby. V navazujících jednodenních workshopech se budeme věnovat vždy dvěma HR tématům do hloubky. Bude prostor na praktický nácvik a plán realizace ve Vaší firmě. Absolvent kteréhokoliv workshopu z řady HR se může přihlásit na pravidelná setkávání s kolegy v rámci HR Meetings.

Kateřina Decknerová

Kateřina Decknerová

Kateřina je absolventkou oboru Řízení v tržním prostředí na Open University a certifikovaným koučem (EMCC / ICF). Po desetiletém působení v zahraničí se věnovala řízení nových projektů v automotive. 12 let vedla personální oddělení ve výrobních firmách. V současnosti se personalistice věnuje v roli mentora zejména ve výrobních firmách.

Pokud tě program zaujal, vyplň a pošli svou přihlášku na našem webu.

Workshop se koná 29. července v Parkhotelu v Hluboké nad Vltavou v rámci Manažerské akademie, kterou jsme pod názvem „Příprava firmy na období krize a změn“, připravili ve spolupráci s panem Václavem Novákem, jedním z nejúspěšnějších krizových manažerů a investorů nadnárodního významu.

“Nedává smysl najímat chytré lidi a říkat jim, co mají dělat. Najímáme chytré lidi, aby oni řekli nám, co máme dělat.”

Steve Jobs